Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας ξεκινά έναν  νέος κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων για ασθενείς με καρκίνο και για τον γενικό πληθυσμό, για όλους όσους θέλουν να λύσουν τις απορίες τους για ιατρικούς χειρισμούς, που έχουν σχέση με τον καρκίνο. 

Τα σεμινάρια «MEET THE EXPERTS» για το 2024 θα πραγματοποιηθούν  σε επιλεγμένες ημερομηνίες, από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο του 2024.

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 και ώρες 10:30-13:00 θα πραγματοποιηθεί η 1η συνάντηση με θέμα: «Ανοσοθεραπεία- Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το σήμερα και το αύριο» με ομιλήτρια την κα Αθηνά Χριστοπούλου – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μιου Πατρών, Παθολόγος – Ογκολόγος , Διευθύντρια Παθολογικής Ογκολογίας Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και με την πολύτιμη συμμετοχή της κας Άννας Μαστοράκου– Πυρηνικής Ιατρού, Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας & Πρόεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Mosaic (Ερμού 112) και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το Πρόγραμμα «MEET THE EXPERTS» πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.