Σαράντα οκτώ χρόνια συμπλήρωσε χτες η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας και από την ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

«Η ΟΝΝΕΔ  συμπληρώνει σήμερα 48 χρόνια ζωής. 48 χρόνια δυναμικής παρουσίας και αδιάλειπτης προσφοράς για το μέλλον της χώρας. 48 χρόνια  στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Στις μεγάλες μάχες που δώσαμε όλοι μαζί, η ΟΝΝΕΔ ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή και δικαιώθηκε για τους αγώνες της.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ιστορία της και ακόμη πιο αισιόδοξοι για όσα θα ακολουθήσουν, ειδικά τώρα που οι γενναίες μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη φέρνουν τους νέους ανθρώπους στο επίκεντρο, δίνοντάς τους τις δυνατότητες να προχωρήσουν μπροστά, να βρουν και να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν το μέλλον τους και το μέλλον της χώρας.

Τώρα που η Ελλάδα κάθε μέρα αλλάζει, η ΟΝΝΕΔ έχει για ακόμα μια φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αρμόζει. Με όραμα για την Ελλάδα που αξίζουμε, με ιδέες και προτάσεις, δίπλα σε κάθε νέα και κάθε νέο Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά της Αχαΐας . Στο πλευρό όσων μας χρειάζονται με στόχο να είμαστε χρήσιμοι για το σύνολο των νέων συμπολιτών μας, μια ΟΝΝΕΔ πραγματικά ανοιχτή για όλους»

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             

   ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ