Ευχές του Αχαιού βουλευτή σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχεται στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, τους μαθητές και τους γονείς τους, καλή εκπαιδευτική χρονιά. 

Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός βουλευτής και καθηγητής της Εγκληματολογίας, έχει ξεκινήσει -από τις αρχές του 2015- ένα οδοιπορικό στα σχολεία (Δημοτικά – Γυμνάσια – Λύκεια) της Αχαΐας, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων σχολικής βίας και εκφοβισμού.

Στο μήνυμά του ο Άγγελος Τσιγκρής, αναφέρει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, προκειμένου -από τη θέση του βουλευτή- να μεταφέρει άμεσα στους αρμόδιους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.