ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

της κ Ελένης Διαμαντοπούλου.

Ύστερα από τρεις μήνες πραγματοποιείται επιτέλους η μεταφορά των παιδιών μας στα Καλάβρυτα με αυτοκίνητο της Περιφέρειας μετά από ενέργειες του Δήμου

Η μεταφορά των παιδιών μας στο σχολείο μας απασχόλησε έντονα και μας στενοχώρησε πολύ. Τώρα που πλέον δρομολογήθηκε η μεταφορά των μαθητών από το Μπόσι στα Καλάβρυτα, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο και στην Περιφέρεια που βρήκαν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Νικόλαο Μαγκαφά που από την αρχή της σχολικής χρονιάς στάθηκε κοντά μας ασχολήθηκε με το θέμα, μας ενημέρωνε διαρκώς για τις ενέργειες που έκανε με την Περιφέρεια. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα  επισκέφθηκε το χωριό μας με τους μηχανικούς του δήμου, με σκοπό τη σύνταξη και υποβολή μελέτης στη Περιφέρεια για τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση στο κομμάτι του χωματόδρομου που οδηγεί το χωριό μας προς τα Καλάβρυτα .
Για μας ο δρόμος αυτός είναι ζωτικής σημασίας και θα λύσει οριστικά και τη μεταφορά των παιδιών μας και ελπίζουμε στη χρηματοδότηση  του εκ μέρους της Περιφέρειας .