Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato” με την άδεια και την υποστήριξη της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4χ4 της ΕΠΑ, την Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και την στήριξη του Δήμου Καλαβρύτων, θα διοργανώσουν τον Αγώνα «ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ – 3ο MEGA FOUR 4χ4 PATRAS» την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2021 στον Δήμο Καλαβρύτων.

Ο Αγώνας θα ξεκινήσει από την Κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων όπου το απόγευμα της Παρασκευής θα διεξαχθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος και στις 21:00 η πανηγυρική εκκίνηση.

Το Σάββατο και την Κυριακή το αγωνιστικό μέρος μεταφέρονται στην Κάτω Βλασία του Δήμου Καλαβρύτων, με τις 4 Ειδικές Διαδρομές για τις κατηγορίες ENTRY NORMAL, ENTRY OPEN, WT-37, WT-40 και WT-OPEN, με την δράση να ξεκινάει από τις 09:00 το πρωί.

Όπως πάντα η Λέσχη 4χ4 Πάτρας, θέτει τον οργανωτικό πήχη πολύ ψηλά, αφού πρωτοπόρησε στην διοργάνωση αγώνα MEGA FOUR, και πλέον ο θεσμός έχει θεσμοθετηθεί σε Πανελλήνιο Κύπελλο από την ΟΜΑΕ.

Τον πίνακα συμμετοχών, «γεμίζουν» 28 πληρώματα, κάτι που γεμίζει αισιοδοξία την Οργάνωση για τα  θέαμα που θα απολαύσουν οι θεατές. Αθλητές σχεδόν από όλη την Ελλάδα θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους, σε ένα πραγματικά ιδιαίτερο τερέν.

Πανελλήνια πρωτοτυπία για τέτοιου είδος αγώνα, είναι η εφαρμογή SPORTITY που μπορεί ο  καθένας να κατεβάσει στο κινητό του και χρησιμοποιώντας τον κωδικό 2022MEGAFOUR να μαθαίνει άμεσα όλες τις εξελίξεις για τον Αγώνα.

Ο Αγώνας διεξάγεται βάσει του Υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ανακοινώσει και ισχύει σήμερα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με την προσέλευση των θεατών να επιτρέπεται κανονικά και την οργάνωση να έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες να τους φιλοξενήσει.

Χορηγός ονομασίας: ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ

Χρυσός Χορηγός: RUBIKONG – OFF ROAD PARTS

Μεγάλος Χορηγός: X-TRACK BARLOS

Υποστηρικτές: QUINDA 4×4HPS HYDROPOWER STEERING4WHEELERS HOUSEKARAGIANNIS EXHAUSTPETEFORMANCEMR GROUP PARTS

Δωροθέτες: ΠΑΥΛΟΣΤΑΘΗΣ ΓΕΡΑΝΟΙNAOUMPARTS4×4 GREEK PARTS

Χορηγοί Επικοινωνίας: Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΣΚΑΙ ΠΑΤΡΑΣ 89,4, OVER ΠΑΤΡΑΣ 104,1, ΜΕΛΩΔΙΑ 100,4, ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96,3 και automotopatras.gr

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Πηγή:www.motori.gr