ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΤΕΜΑΚ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ

Παραδόθηκε σήμερα από την εταιρία ΤΕΜΑΚ ΑΕ και τοποθετήθηκε στο εργοστάσιο αφαλάτωσης του Δήμου μας στο Μανδράκι, η νέα μονάδα αφαλάτωσης θαλασσινού νερού δυναμικότητας σε παραγωγή πόσιμου νερού 300 κυβικών μέτρων ανά ημέρα.

Η υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση της νέας μονάδας, καθώς και η διασύνδεση της με τις υφιστάμενες Δημοτικές υποδομές υδροδότησης, θα ολοκληρωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Μετά την πλήρη λειτουργία της νέας μονάδας, η Δημοτική εγκατάσταση αφαλάτωσης θα αποδίδει ημερησίως 1.000 κυβικά μέτρα ανά ημέρα πόσιμου νερού. Η αύξηση της δυναμικότητας παραγωγής πόσιμου νερού θα συμβάλει τα μέγιστα στην κάλυψη όλων των αναγκών του νησιού τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με την ολοκλήρωση του έργου «Ύδρευση οικισμών Εμπορειού και Νικειών», ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει ήδη δημοπρατηθεί, θα εξασφαλιστεί η συνεχής παροχή νερού στους οικισμούς των Νικειών και του Εμπορειού.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή