ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΤΡΑΣ: ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ-ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

 

Μέσα σε 4 χρόνια η νέα γενιά χτυπήθηκε αλύπητα και στοχοποιήθηκε από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.Η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, η θεσμοθέτηση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, η επαναφορά της τράπεζας θεμάτων και η εφαρμογή της ΕΒΕ, η καταστρατήγηση κάθε εργασιακού δικαιώματος, ο περιορισμός των ελευθεριών και η συνεχής καταστολή σε πανεπιστήμια και πλατείες είναι μόνο μερικά από τα χτυπήματα που δεχθήκαμε. Ο ρεβανσισμός της δεξιάς απέναντι στην νεολαία αποτελεί ένα διαχρονικό χαρακτηριστικο της συντηρητικής παράταξης. Και αυτό γιατί οι νέες και οι νέοι αποτελούμε μια κοινωνική δύναμη προοδευτική και ριζοσπαστική, η οποία εάν ενεργοποιηθεί πολιτικά και κινηματικά έχει την δύναμη να βάλει φραγμό σε κάθε νεοφιλελεύθερη αντιμεταρρύθμιση.

Όμως ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά και να πούμε ως εδώ. Στις 21 Μαϊου κάνουμε το μεγάλο βήμα, πάμε στις κάλπες και επιλέγουμε τα ψηφοδέλτια με το αστέρι, τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Δίνουμε το τελειωτικό χτύπημα στο καθεστώς Μητσοτάκη και επιλέγουμε προοδευτική κυβέρνηση της Αριστεράς.

Την Κυριακή 14 Μαΐου, 18:30 στο στέκι “Aurora” (Ηφαίστου 50), σας προσκαλούμε στην εκδήλωση της Nεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας να συζητήσουμε για το πρόγραμμα μας για την νέα γενιά ενόψει της μεγάλης νίκης της 21ης Μαΐου. Θα μιλήσουν:

Μαρία Γεωργακοπούλου, μέλος ΚΣ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ,

Δανάη Κολτσίδα πρόεδρος του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζά

Όμηρος Πουλάκης ηθοποιός και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.