Η εβδομαδιαία διαδικτυακή επικοινωνία του βουλευτή με τους πολίτες της Αχαΐας.

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (13 έως 19 Δεκεμβρίου).

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής αναφέρθηκε:

1. Στην Ερώτηση προς τον Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για την αναστολή δημιουργίας αιολικού πάρκου στο Λεόντιο Αχαΐας (Αριθμός πρωτοκόλλου: 1849 / 14.12.2021).

2. Ερώτηση προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, για την πληρωμή των οφειλόμενων αδειών και των ρεπό στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος (Αριθμός Πρωτοκόλλου:  / 17.12.2021).

Τέλος, ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρθηκε στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής -με αφορμή τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2022- στο πλαίσιο της οποίας ζήτησε την άμεση και πλήρη αποζημίωση των πλημμυροπαθών της Αχαΐας.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=2m4l_KX7q38