Η εβδομαδιαία κοινοβουλευτική δράση του βουλευτή Αχαΐας

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου):

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κατέθεσε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Παιδείας, για τη δημιουργία γαλακτοκομικής σχολής στα Καλάβρυτα (Αριθμός πρωτοκόλλου: 7715 / 28.9.2022).

Ο Άγγελος Τσιγκρής απεύθυνε δημόσια πρόσκληση προς τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμο Καλαβρύτων και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) και τους βουλευτές (όλων των κομμάτων) της Αχαΐας, να στηρίξουν το αίτημα.

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής ζήτησε την ενίσχυση των σταφυλοπαραγωγών της Αχαΐας και ιδιαίτερα των παραγωγών ροδίτη.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=1GRgCDD4UqI