Η εβδομαδιαία κοινοβουλευτική δράση του βουλευτή Αχαΐας

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (5 έως 11 Σεπτεμβρίου):

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κατέθεσε Eρώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, για τη δημιουργία πρότυπης δομής στήριξης ατόμων με ψυχικά νοσήματα στην Πάτρα (Αριθμός πρωτοκόλλου: 7167 / 6.9.2022).

Τέλος, με αφορμή τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο Άγγελος Τσιγκρής δήλωσε ότι θα συνεχίσει αδιάλειπτα να διεκδικεί τα καλύτερα για την Αχαΐα.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=L0SIIlYMuy4&feature=youtu.be