Η εβδομαδιαία διαδικτυακή επικοινωνία του βουλευτή με τους πολίτες της Αχαΐας

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (20 έως 26 Ιουνίου).

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κατέθεσε:

1. Eρώτηση προς τον Υπουργό Eθνικής Άμυνας, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας (Αριθμός πρωτοκόλλου: 5729 / 21.6.2022).

2. Eρώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, για την παραμονή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο και την ενίσχυση του με νέες ειδικότητες (Αριθμός πρωτοκόλλου: 5988 / 23.6.2022).

Τέλος, ο Άγγελος Τσιγκρής -αναφερόμενος στη συζήτηση περί πρόωρων εκλογών- δήλωσε: “Το πότε θα γίνουν οι εκλογές απασχολεί μόνο όσους μέχρι σήμερα απουσίαζαν από τα προβλήματα της κοινωνίας…”.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=F2rQkmQ-NjI