Η εβδομαδιαία κοινοβουλευτική δράση του βουλευτή Αχαΐας

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (3  έως 9 Οκτωβρίου):

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κατέθεσε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Υποδομών, Εσωτερικών και Παιδείας, για άμεση διενέργεια προσεισμικών ελέγχων στα σχολικά κτίρια (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) της Αχαΐας (Αριθμός πρωτοκόλλου:  94 / 5.10.2022).

Ο Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, δεσμεύθηκε ότι θα καταβάλει όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου να πάει η Αχαΐα εκεί που πραγματικά της αξίζει. Στην κορυφή._

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής ζήτησε την ενίσχυση των Αχαιών σταφυλοπαραγωγών και ιδιαίτερα των παραγωγών ροδίτη.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:  https://www.youtube.com/watch?v=1JxWJUgp2jM&feature=youtu.be