Η εβδομαδιαία κοινοβουλευτική δράση του βουλευτή Αχαΐας

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (12 έως 18 Σεπτεμβρίου):

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κατέθεσε Eρώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης, για τη δημιουργία σχολής οινολογίας και αμπελουργίας στο Αίγιο (Αριθμός πρωτοκόλλου: 7436 / 15.9.2022).

Τέλος, ο Άγγελος Τσιγκρής απεύθυνε δημόσια πρόσκληση προς τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμο Αιγιάλεια και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) και τους βουλευτές (όλων των κομμάτων) της Αχαΐας, να στηρίξουν το αίτημα..

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=j3z21mqhsLg