Η εβδομαδιαία διαδικτυακή επικοινωνία του βουλευτή με τους πολίτες της Αχαΐας.

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (16 έως 22 Μαΐου).

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής αναφέρθηκε στην Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, για την ενίσχυση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ Αχαΐας με προσωπικό και την αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων  (Αριθμός πρωτοκόλλου: 5268 / 18.5.2022).

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής σε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ζήτησε. -για μια ακόμη φορά- από τον αρμόδιο Υπουργό Γιώργο Γεωργαντά, την ενίσχυση των αμπελοκαλλιεργητών της Αχαΐας και την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών μαύρης κορινθιακής σταφίδας.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=dEeeBjBj2Gw