Η εβδομαδιαία κοινοβουλευτική δράση του βουλευτή Αχαΐας

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (19 έως 25 Σεπτεμβρίου):

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κατέθεσε Eρώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την άρδευση και την ύδρευση της Δυτικής Αχαΐας από το φράγμα του Πηνειού (Αριθμός πρωτοκόλλου: 7522 / 20.9.2022).

Ο Άγγελος Τσιγκρής ζήτησε να αυξηθεί η ποσότητα του νερού στο φράγμα του Πηνειού, απαιτείται η άμεση συντήρηση στους ταμιευτήρες, τις διώρυγες και τα επιμέρους φράγματα, που πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν να συντηρηθούν πάνω από είκοσι χρόνια.

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής ζήτησε να κατασκευαστεί μια διώρυγα μήκους περίπου δύο (2) χιλιομέτρων στον παραπόταμο του Αλφειού, στα Τριπόταμα Αχαΐας, προκειμένου να γίνει εκτροπή του νερού στο Φράγμα του Πηνειού.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=HfPydeI8CUU