Η εβδομαδιαία διαδικτυακή επικοινωνία του βουλευτή με τους πολίτες της Αχαΐας 

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου):

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κατέθεσε Eρώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, για την ένταξη των ατόμων με αναπηρία και των μελών των οικογενειών τους, στις ευνοϊκές διατάξεις για τις προσλήψεις στα Σώματα Ασφαλείας.

Με παρέμβασή του στον Υπουργό Ενέργειας, ζήτησε την υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ, στο έργο της ανάπλασης του εμπορικού κέντρου της Κλειτορίας.

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρων των Ατόμων με Αναπηρία, δήλωσε ότι τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, δεν τους θυμόμαστε μόνο επετειακά, αλλά κάθε μέρα με τις πράξεις και τα έργα μας.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=BrY38GZue4k