Η εβδομαδιαία διαδικτυακή επικοινωνία του βουλευτή με τους πολίτες της Αχαΐας

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (6 έως 12 Φεβρουαρίου):

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κατέθεσε Eρώτηση προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Υποδομών, για την άμεση αποκατάστασης και συντήρησης του Δικαστικού Μεγάρου Καλαβρύτων (Aριθμός πρωτοκόλλου: 2115 / 7.2.2023).

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής αναφέρθηκε, προς τους Υπουργούς Παιδείας και Υποδομών, παλαιότεροι αίτημά του για την άμεση  προσεισμικών ελέγχων και αντισεισμικής θωράκισης των σχολικών κτιρίων της Αχαΐας.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

https://youtu.be/Klh6hXpoMGE