Η εβδομαδιαία κοινοβουλευτική δράση του βουλευτή Αχαΐας

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (31 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου):

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κατέθεσε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, για την ακύρωση της απόφασης για τη δημιουργία λατομείου μαρμάρου στους Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων (Αριθμός πρωτοκόλλου: 650 / 2.11.2022).

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής και καθηγητής της Εγκληματολογίας, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου κατά της παιδικής κακοποίησης, δήλωσε: “Οφείλουμε να το υποστηρίξουμε με πράξεις και ουσιαστικές πολιτικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να μην καταλήξει ένα απλό κείμενο καλών προθέσεων…”.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=ryAWd55cZPM