Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε τις υπηρεσίες και την αγορά της Χαλανδρίτσας.

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής επισκέφθηκε το Δημαρχείο του Δήμου Ερυμάνθου, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Θόδωρο Μπαρή και συζήτησαν για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή.

Στη συνέχεια, ο Άγγελος Τσιγκρής επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας, όπου συναντήθηκε με το διοικητή Θόδωρος Χριστόπουλο και συζήτησαν για την εγκληματικότητα στην περιοχή, την επάρκεια σε μέσα και προσωπικό, καθώς και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία.

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής περπάτησε στην αγορά της Αχαϊκής κωμόπολης, όπου συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: