Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, με τη συμμετοχή όλων των εκπροσώπων και των θεσμικών φορέων του εμπορικού κόσμου της Αχαΐας.

Ο Αχαιός βουλευτής άκουσε με προσοχή τις παρεμβάσεις όλων των συμμετεχόντων, καθώς και τα αιτήματα του εμπορικού κόσμου του νομού μας και δεσμεύτηκε να τα μεταφέρει άμεσα, καθαρά και ανόθευτα στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής στις 17.12.2020 κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2783/2020) με την οποία ζητούσε τη στήριξη του εμπορικού κόσμου και του λιανεμπορίου.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ:

[Αριθμός Πρωτοκόλλου:  2783 / 17.12.2020]

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

https://m.youtube.com/watch?v=reXxPZXxFTY