Επικοινωνία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Με αφορμή τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές πώλησης των σταφυλιών της ποικιλίας του ροδίτη, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής ζήτησε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την επιδότηση των παραγωγών ανά κιλό.

Συγκεκριμένα, οι τιμές διάθεσης του προϊόντος στους εμπόρους άνοιξε με 20 λεπτά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έπεσε στα 18 λεπτά το κιλό.

Κατόπιν τούτου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, επικοινώνησε με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ζήτησε την επιδότηση των παραγωγών ανά κιλό, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα που προκύπτει με τους σταφυλοπαραγωγούς της Αχαΐας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.