Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στα σχολικά συγκροτήματα, δημοτικού & νηπιαγωγείου ‘’ΑΓΛΑΪΑ ΚΟΝΤΗ- ΕΛΕΝΗ ΧΑΜΨΑ’’ και γυμνασίου, λυκείου, ΕΠΑΛ ‘’Ευσέβιος Κηπουργός’’από ιερείς ενοριών της περιοχής και τον Πρωτεπιστάτη του Αγίου όρους γέροντα Γερβάσιο Πριονά 

Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν οι μαθητές φυσικά, γονείς, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Θεόδωρος Νασιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπυρίδων Καούρης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λεωνίδας Βασιλόπουλος, εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και του Αστυνομικού τμήματος.

Χαιρετισμούς προς γονείς εκπαιδευτικούς και μαθητές απηύθυναν οι διευθυντές των σχολείων, ο π. Μητρόπουλος Κωνσταντίνος και ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο οποίος, αφού καλώσορισε τους μαθητές και τους εκπαιδετικούς, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο των σχολικών επιτροπών κ. Νικόλαο Μαγκαφά. Λόγια που μέχρι σήμερα, δημόσια τουλάχιστον, δεν είχε ακούσει από τον δικό του, πρώην δήμαρχο κ. Γ. Λαζουρά.