Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος στα πλαίσια της εορταστικής περιοδείας του στα χωριά μας που τίμησαν σήμερα τον προστάτη τους Άγιο Δημήτριο, επισκέφθηκε το Λευκάσιον, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτήρη Δουκλιά και το Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ασημάκη Μιχαλόπουλο, προκειμένου να ευχηθεί προσωπικά στον διακεκριμένο συμπατριώτη μας Δημήτριο Οδ. Σταθακόπουλο, μέλος του ΔΣ της Αρχής Ελέγχου Δημοσίων Συμβάσεων ( Ε. Α.Α.ΔΗ.ΣΥ ) , Διδάκτορα Παντείου Πανεπιστημίου και συνεργάτη του Παν. Πειραιά σε θέματα Τουρκίας, καθώς και καθηγ. Βυζαντινής Μουσικής, που βρίσκεται στο χωριό αυτές τις μέρες.

Ο κ. Δήμαρχος μίλησε επισταμένως με τον κ. Δημήτρη Σταθακόπουλο αναφορικά με τις εκδηλώσεις του Δήμου μας για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Παλιγγενεσίας το 2021, δεδομένου ότι ο κ. Σταθακόπουλος θεωρείται από τους πλέον έγκυρους νομικούς και οθωμανολόγους/ Τουρκολόγους της χώρας μας με πανελλήνια προβολή στα ΜΜΕ.

Με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση του κ. Δημάρχου να παρευρεθεί στις κεντρικές εκδηλώσεις του Δήμου την 28η Οκτωβρίου στα Καλάβρυτα, καθώς και να μετέχει των συσκέψεων για τις εκκολαπτόμενες εκδηλώσεις του 2021. Επ’ ευκαιρία της επίσκεψης στο Λευκάσιον , το οποίο πανηγυρίζει λόγω του προστάτη του αγίου Δημητρίου , ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε στον ιερέα του χωριού Δημήτριο Αρ. Σταθακόπουλο , ενώ συνομίλησε για τοπικά θέματα με τον Πρόεδρο του τοπικού ΔΣ κ. Γ. Κιούση και Λευκάσιους παράγοντες .

Ωραία πράγματα ετοιμάζονται για το Δήμο μας και τα δημοτικά του διαμερίσματα από σημαντικούς ανθρώπους.

Δεν περισσεύει κανένας.

Όλοι μαζί για το συμφέρον του τόπου μας.