Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης στην επαρχιακή οδό Καλάβρυτα – Πριόλιθος – Κλειτορία, από τη Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων, από τις πολλές και επικίνδυνες λακκούβες που δημιουργήθηκαν από τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν ως γνωστόν στην περιοχή μας ιδιαίτερα τον περασμένο μήνα.

Ήδη οι λακκούβες σε όλους σχεδόν τους κεντρικούς, αλλά και άλλους, δρόμους, της πόλης, όπως πληροφορηθήκαμε, έχουν κλείσει με άσφαλτο και το συνεργείο της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας ξεκίνησε από σήμερα την αποκατάσταση των δρόμων στη Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.

“Από Παγκράτι έως Κλειτορία, από Κλειτορία προς Σπήλαιο Λιμνών και από Κλειτορία έως και Δ.Ε. Πριολίθου, Ο Δήμος και η Πολιτική Προστασία ευχαριστούν την Περιφέρεια για τη διάθεση πίσσας και συνεχίζουμε”.

Καλό θα είναι πάντως, σε περιοχές, ιδιαίτερα μέσα στη πόλη, που υπάρχουν ακόμη λακκούβες στους δρόμους, οι δημότες, να ενημερώνουν τον Δήμο για την ύπαρξή τους, ώστε το συνεργείο να φροντίσει να αποκαταστήσει τους δρόμους και στις περιοχές αυτές.