ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Αγαπητές συγχωριανές, αγαπητοί συγχωριανοί,

Χριστός Ανέστη και Καλό Μήνα με υγεία και δύναμη σε όλους!

Ως γέννημα θρέμμα Κουτελιώτης και κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να ανακοινώσω την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την προεδρία της κοινότητας Κούτελης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019.

Στους ”δυσμενείς” καιρούς που διανύουμε, επιβάλλεται να μην είμαστε εγωκεντρικοί και αδιάφοροι για τα κοινά. Η εξέλιξη και η πρόοδος δεν πρόκειται να έρθουν με τα λόγια και την αδράνεια, αλλά με συνεχή αγώνα, συλλογική προσπάθεια και κυρίως εργατικότητα.

Είναι γνωστό ότι δραστηριοποιούμαι σε επιχειρήσεις εστίασης από το 1990 στην Αθήνα και από το 2000 στα Καλάβρυτα. Σεβασμός, εντιμότητα και αξιοπρέπεια είναι οι αξίες με βάση τις οποίες πορεύομαι και θα συνεχίσω να πορεύομαι στη ζωή μου.

Είναι γνωστή η στήριξή μου όλα αυτά τα χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας. Αγαπώ αυτόν εδώ τον τόπο άδολα και με ανιδιοτέλεια.

Δεσμεύομαι ότι σε περίπτωση εκλογής μου θα διαθέσω εξ’ ολοκλήρου και καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου την αντιμισθία του Προέδρου για την κάλυψη των αναγκών του χωριού μας.

Ζητώ την στήριξή σας και ειλικρινά σας δίνω το λόγο μου ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατόν!

Με εκτίμηση,
Γιάννης Στέργιος