Ανοικτή επιστολή, προς τον εκδότη της “ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ” σχετικά με τα δημοσιεύματα του “ΚΑΙΑΔΑ” που αναφέρονται στο πρόσωπό του, μας απέστειλε για δημοσίευση ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλαβρύτων κ. Αθ. Μενούνος.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Ανοικτή επιστολή του προέδρου της Τ.Κ. Καλαβρύτων Θανάση Μενούνου, προς τον εκδότη της εφημερίδας “ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ”, σχετικά με τα δημοσιεύματα του ΚΑΙΑΔΑ.

Καταρχήν να ενημερώσω τον εκδότη της εφημερίδας “ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ”, που φιλοξενεί στις στήλες της  τον επιγραφόμενο ΚΑΙΑΔΑ που με κρίνει, με νουθετεί , με παρακολουθεί και μου κουνάει το δάκτυλο, ότι θα τον βρίσκω μπροστά μου, επειδή, αν και έχω την ιδιότητα του Προέδρου του Τοπικού Κοινοτικού Συμβουλίου της πόλης των Καλαβρύτων εκφράζομαι δημόσια και θετικά για τον Κώστα Μάρκου , ότι ούτε τώρα, ούτε ποτέ στο παρελθόν υπήρξα πολιτευτής.

Το γεγονός ότι σήμερα τυγχάνω Πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Καλαβρύτων, προέκυψε από την αγάπη μου για τον τόπο, την ενασχόλησή μου με τα κοινά, την επιλογή μου να εκτεθώ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι συμπατριώτες μου στο πρόσωπό μου, τιμώντας με την ψήφο τους.

Δεν έχω λοιπόν ανάγκη  ούτε του καλού λόγου  της εφημερίδας, ούτε όμως επιτρέπω την έκφραση του κιτρινισμού του τύπου απέναντι μου.

Αναφέρομαι με τον όρο “κιτρινισμός του τύπου”  επειδή δεν  μπορεί κανείς χωρίς  στοιχεία και αποδείξεις να αποδίδει  “μομφή” στο πρόσωπό μου, πετώντας λάσπη, λέγοντας αόριστα ότι συνδιαλέγομαι με “παράνομους”.

Σας καλώ λοιπόν κε συντάκτη – εκδότη της εφημερίδας “ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ” να κατονομάσετε ποιοι είναι οι “παράνομοι” που εγώ συνδιαλέγομαι και να προσκομίσετε  τα στοιχεία σας, εφόσον βέβαια τα διαθέτετε, στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπως έχετε υποχρέωση από το νόμο.

Όσο για τον… κύριο “ΚΑΙΑΔΑ”, ο οποίος αρθρογραφεί στην εφημερίδα σας και αναφέρθηκε  ονομαστικά στο πρόσωπό μου, τον οποίο χαρακτήρισα και εξακολουθώ να χαρακτηρίζω “κουκουλοφόρο”, του ζήτησα να βγάλει την κουκούλα, να μας πει το όνομά του, προκειμένου να αντιπαρατεθούμε επώνυμα, όπως επώνυμα εκτίθεμαι κι εγώ.

Αυτός όμως αντί να το πράξει, μας συστήνεται ως  ΚΑΙΑΔΑΣ.

Θα ανοίξουμε λοιπόν τις εγκυκλοπαίδειες να βρούμε ποια άλλα καλά παιδιά φέρουν αυτό το ψευδώνυμο.

Με τιμή,

Αθανάσιος Μενούνος

Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλαβρύτων