Ο ΟΦΕΙ παρά τις απρόσμενες και τις απρόοπτες δυσκολίες της τελευταίας στιγμής , κατάφερε για άλλη μια φορά να φέρει εις πέρας ότι έχει υποσχεθεί και να διοργανώσει με αρωγούς τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Καλαβρύτων και Κλειτορίας, αγώνες ΑΚΙ ιχνηλατών, στις 3-4 και 5 Σεπτεμβρίου 2022 στα Καλάβρυτα και όχι στην Κόρινθο όπως είχε ανακοινωθεί, για τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Οι δύο Κυνηγετικοί Σύλλογοι στηρίζουν το πρωτάθλημα ΟΦΕΙ 2022 που μέσα από αυτό θα επιλεγεί και η Εθνική ομάδα που θα μας αντιπροσωπεύσει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει το φθινόπωρο στη Σερβία.

Για αυτό και είναι άξιοι συγχαρητηρίων! Το Σάββατο 3-9-2022 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί αναγνώριση ΕΙ σε ώρα και χώρο τον οποίο θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες. Λόγω της πίεσης χρόνου, δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να αιτούνται οι ενδιαφερόμενοι, έως και την Παρασκευή 2-9-2022. Υπεύθυνος για τις δηλώσεις συμμετοχής θα είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΛΑΩΡΑΣ στο τηλέφωνο 697-472-9313. Όσοι δεν έχουν βιβλιάρια εργασίας θα πρέπει να απευθυνθούν για την έκδοσή τους από αύριο κι όλας στον ΚΟΕ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι για την Εθνική ομάδα, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αγώνες στα Καλάβρυτα και την παραπάνω εβδομάδα στα Γρεβενά, είναι για την τελική επιλογή της Εθνικής ομάδας. Καλή αντάμωση φίλοι μας!