…μια πρωτοβουλία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνου για τον Covid-19 του Δήμου Καλαβρύτων κ. Θεοδ. Νασιώτη!

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους, κατά την 4η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ψήφιση του προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2021, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Συγκεκριμένα, στην αρχή της συνεδρίασης, ο γνωστός Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες κ. Χαράλμπος Γώγος, μίλησε στους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη, για τον Covid-19, τα μέτρα προφύλαξης και το εμβόλιο, ενώ απάντησε στις ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων, σε μια συζήτηση που κράτησε πάνω από μια ώρα. Ίσως είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ο κ. Γώγος συμμετέχει σ δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να δώσει συμβουλές και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Η παρουσία αυτή του κ. Γώγου, έγινε σε συνεννόηση με τον Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνο για τον Covid-19 του Δήμου Καλαβρύτων κ. Θεοδ. Νασιώτη, ο οποίος δουλεύει απερίσπαστα πάνω στο αντικείμενο που έχει αναλάβει και δεν είναι άλλο από την ενημέρωση και προστασία των συμπατριωτών μας από τον Covid-19.

Για άλλη μια φορά ο κ. Νασιώτης έδειξε ότι ξέρει να κάνει τη “δουλειά του” και όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και παρά τον “πόλεμο” που δέχεται εκ των έσω, την κάνει άριστα!

www.kalavrytanet.com