Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Στις 26 Μαΐου 2019 ψηφίζουμε για να εκλέξουμε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων καθώς και τα τοπικά συμβούλια των χωριών μας.

Ο τόπος μας χαρακτηρίζεται από διαρκή πληθυσμιακή συρρίκνωση και εμφα-νίζει πληθώρα προβλημάτων τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην οικονομική του ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό έχει την ανάγκη όλων μας, ώστε να τον βοηθήσουμε να ξεφύγει από την παρακμή, που διέρχεται. Αγαπώ τον τόπο, όπως και σεις που κατοικείτε σε αυτόν, και  θα είμαι διαρκώς κοντά σας, θα ακούω τα προβλήματά σας, θα ζω την καθημερινότητά σας, και θα συμβάλλω στα πλαίσια του δυνατού για ένα καλύτερο αύριο της προσφιλούς μας επαρχίας και ιδιαιτέρως της Δημοτικής μας ενότητας, η οποία υστερεί σε ανάπτυξη. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να στηρίξω τον συνδυασμό «Δήμος Ανοιχτός» του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Τσενέ. Είναι καιρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και με την ψήφο μας να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας!

Για όσους λοιπόν δεν με γνωρίζουν γεννήθηκα το 1953 στην Αθήνα και κατοικώ στην Κλειτορία, όπου και διατηρώ τυροκομική μονάδα. Η αγάπη μου για τον τόπο αυτό, με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά, προσφέροντας αδιάκοπα και με ανιδιοτέλεια τις υπηρεσίες μου, σε δεκάδες συμπατριώτες μου.

Η κοινωνική μου ενασχόληση ξεκινάει από το 1982, ως Κοινοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Πλανητέρου. Στην συνέχεια διετέλεσε Πρόεδρος της κοινότητας Πλανητέρου και Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κλειτορίας έως το 2010 και από το 2014 Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαβρύτων έως και σήμερα. Ως πραγματικά μόνιμος κάτοικος αυτού του τόπου, στον οποίο δραστηριοποιούμαι και επαγγελματικά, έχω πλήρη επίγνωση των προβλημάτων που τον ταλανίζουν αλλά και των δυνατοτήτων του. Κύριοι στόχοι του συνδυασμού στον οποίο συμμετέχω, αλλά και προσωπική δέσμευσή μου να εργαστώ με επιμονή εφόσον με στηρίξετε με την ψήφο σας είναι:

Προώθηση των υποδομών ύδρευσης, και ηλεκτροδότησης των χώρων καλλιέργειας και κτηνοτροφίας. Κανένας στάβλος Χωρίς ρεύμα και νερό.

• Διάνοιξη και επίστρωση αγροτικών οδών προς τους χώρους καλλιέργειας και κτηνοτροφίας
Σύσταση Γεωπονικού γραφείου με μόνιμο προσωπικό, με στόχο την επιμόρφωση των καλλιεργητών και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη εναλλακτικών καλλιεργειών.
• Ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας (Φυσικός Τουρισμός, θρησκευτικός, Ιστορικός, Γαστρονομικός)
• Ανάδειξη των αρχαίων μνημείων της περιοχής μας (Αρχαίος Κλείτωρας, Αρχαία Ψωφίδα, Αρχαίοι Λουσοί)

Έχοντας τη γνώση και την εμπειρία, Ζητώ τη στήριξή σας για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το κοινό συμφέρον, την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Παναγιώτης Θεόδωρος. Μηλιτσόπουλος