Στόχος των εκδηλώσεων και περιοδειών που εντείνονται από τη προσεχή Τρίτη με τις εξορμήσεις των τριών πρώτων κλιμακίων, είναι να φτάσει το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας σε όλους τους πολίτες.

Συνεχίζεται το οδοιπορικό της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη την Αχαΐα. Επόμενος σταθμός, αύριο Κυριακή, είναι το Λεόντιο, όπου η ΔΕΕΠ διοργανώνει εκδήλωση διαλόγου με τους πολίτες του Λεοντίου στο καφέ Λίθος στις 11:30 το πρωί.

Στόχος των εκδηλώσεων και περιοδειών που εντείνονται από τη προσεχή Τρίτη με τις εξορμήσεις των τριών πρώτων κλιμακίων, είναι να φτάσει το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας σε όλους τους πολίτες.

Η χώρα χρειάζεται ακόμα μια τετραετία Νέας Δημοκρατίας, για να μπορέσει ουσιαστικά να γυρίσει σελίδα. Να κάνει το μεγάλο άλμα προς την Ευρώπη και να συντηρήσει την υψηλή ανάπτυξη την οποία έχουμε πετύχει, με αποτύπωμα στη ζωή του κάθε πολίτη.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, μιλώντας χθες σε συγκέντρωση στελεχών από τις φοιτητικές κομματικές οργανώσεις, υπογράμμισε: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η κάλπη το πρωί της 25ης Ιουνίου θα είναι και πάλι άδεια. Ξεκινήσαμε στην Αχαΐα, πριν 13 ημέρες και πάλι από την αρχή και ο στόχος είναι ένας. Ακόμα υψηλότερα ποσοστά για τη Νέα Δημοκρατία παντού, σε όλους τους Δήμους της Αχαΐας. Πρέπει όλες και όλοι να πάμε να ψηφίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών, η χώρα θα έχει μια σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με ισχυρή παρουσία στο κοινοβούλιο».

Προετοιμασίες για την πολιτική εκδήλωση στα Βραχνέικα

Πυρετώδεις προετοιμασίες στη ΔΕΕΠ Αχαΐας, για την πολιτική εκδήλωση στα Βραχνέικα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο στα Βραχνέικα, με ομιλητή τον πρώην Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Κλιμάκια στελεχών και εθελοντών περιοδεύουν από χθες σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα των πρώην Δήμων Βραχνείκων και Παραλίας, διανέμοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη διακυβέρνηση της Νέας τετραετίας 2023-2027 καθώς και προσκλήσεις για τη πολιτική εκδήλωση.