Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου Καλαβρύτων:

Του Τρύφωνα Μαντά
Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στο χωριό μας, το Μάνεσι Καλαβρύτων, εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας «ο Άγιος Χαράλαμπος». Η εθελοντική διαδικασία θα λάβει μέρος στο αγροτικό ιατρείο του χωριού μας, κατά τις απογευματινές ώρες και δη μεταξύ 17.30 έως 21.30 ώστε να είναι μεγαλύτερη η συμμετοχή.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε όλοι εμείς, οι κάτοικοι του χωριού μας κι ειδικά η νέα γενιά, καθώς κι οι ετεροδημότες που θα βρίσκονται στο χωριό μας τη συγκεκριμένη μέρα, να αναδείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπό μας.

«Αποτελεί μια καλή ευκαιρία ώστε όλοι μας να συμμετάσχουμε ενεργά στις μεγάλες ανάγκες για αίμα, του ΕΚΕΑ, δεδομένων των δύσκολων κι ειδικών συνθηκών που βιώνουμε αυτόν τον καιρό, λόγω της πανδημίας. Εύχομαι κι ελπίζω η συμμετοχή μας, σε αυτή την τόσο σημαντική δράση αλληλεγγύης να είναι μαζική και να αποτελέσει το εχέγγυο για παρόμοιες δράσεις στο μέλλον», τόνισε ο πρόεδρος της κοινότητας Ιωάννης Κουτρουμάνης,
προτρέποντας άπαντες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

Το δικό του μήνυμα έστειλε κι ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χαλανδρίτσας κος Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, μιλώντας σε κατοίκους του χωριού μας, τονίζοντας, αφενός, τη σπουδαιότητα της δράσης κι αφετέρου αναφέρθηκε στις καίριες και καθημερινές ανάγκες των νοσοκομείων της Πάτρας, σε αίμα, ζητώντας, παράλληλα, τη συνδρομή όλων μας.

Ας δείξουμε λοιπόν όλοι μας, εμπράκτως, την αμέριστη αλληλεγγύη μας, στις μεγάλες ανάγκες για αίμα του εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, χαρίζοντας ζωή κι ελπίδα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη. Η συγκεκριμένη δράση, μάλιστα, αποτελεί ευκαιρία για πολλούς από εμάς να εγγραφούμε κι ως μόνιμοι εθελοντές αιμοδότες.