Ολοκλήρωσε την συμμετοχή του ο σύλλογος μας Α.Σ ΑΣΤΡΑΠΗ με 14 αθλητές στα πανελλήνια πρωταθλήματα Ε/Ν και Π/Κ που διεξήχθησαν στην Χαλκίδα από τις 26-31/10.
📌Οι 4 αθλητές του συλλόγου μας Πάντου Δέσποινα -46kg, Τσάμη Δήμητρα-Νεφέλη -52kg, Μπακλέση Βασιλική -52kg και Βαμβακάς Δημήτρης -53kg κατέκτησαν την 5η θέση έπειτα από 3 αγώνες χάνοντας από τον πρωταθλητή της κατηγορίας τους.
➡️Ο σύλλογος μας σε αυτό το πρωτάθλημα διεκδίκησε 4 μετάλλια παρόλα αυτά οι πρωταθλητές των κατηγοριών στάθηκαν εμπόδιο στους πολύ καλά προπονημένους και πολλά υποσχόμενους αθλητές μας.
🥋 Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους υπόλοιπους αθλητές μας Πάντου Ελένη -59kg, Καρνέζη Νικόλαο -73kg, Ανυφαντή Μιχάλη -63kg, Διαμαντοπούλου Ελένη-Ιωάννα -44kg, Παναγόπουλο Απόστολο -49kg, Μποντίνη Κυριάκο -41kg, Ανυφαντή Νικόλαο -53kg, Σωτηρόπουλο Μιχαήλ-Άγγελο -37kg, Οκτάρα Μαρία -47kg και Οκτάρα Χαρά -47kg οι οποίοι κέρδισαν και έχασαν αγώνες αλλά προσκόμισαν πολύ σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον από ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα οι οποίες δεν μπορούν να αναπληρωθούν από κανένα άλλο τουρνουά.
Ο σύλλογος μας βρέθηκε να διεκδικεί 4 πανελλήνια μετάλλια σε αυτά τα πρωταθλήματα αποδεικνύοντας την σωστή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.
Η απειρία των αθλητών και η αποχή από τους αγώνες λόγω Covid ήταν σημαντικοί παράγοντες που έπαιξαν ρόλο καθώς και σταθήκαμε αντιμέτωποι στον αγώνα για τα μετάλλια με τους πρωταθλητές της κατηγορίας.
🏆 Παρόλα αυτά ο σύλλογος μας συνεχίζει την σκληρή δουλειά για τα επόμενα πρωταθλήματα με στόχο την κατάκτηση των μεταλλίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ καθώς και στο διεθνές τουρνουά HERYA OPEN στην Σόφια της Βουλγαρίας που θα συμμετέχει στις 11-12 Δεκεμβρίου.
☑️Οι προπονητές του συλλόγου Αντωνακόπουλος Κωνσταντίνος και Αντωνακόπουλος Βασίλης-Χρήστος είναι ευχαριστημένοι από το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών τους και υπόσχονται πολλές διακρίσεις στο μέλλον.
🙏 Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια τους προπονητές Αντωνακόπουλο Αντώνη, Τσάκωνα Γιάννη, Ραμαντάνη Σπύρο και Κούτση Σταύρο στην προετοιμασία και απόδοση των αθλητών μας.