Ομιλία Υφυπουργού Εξωτερικών και Βουλευτή Αχαΐας Αν. Κατσανιώτη σε εκδήλωση για τα εγκαίνια της έναρξης των έργων φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας

Στις νέες προοπτικές που δημιουργούνται για την Πάτρα και συνολικά για τη Δυτική Ελλάδα από την υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής στην περιοχή αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Καστανιώτης.
Μιλώντας στην εκδήλωση για την έναρξη του έργου δημιουργίας δικτύου φυσικού αερίου στην Πάτρα σημείωσε μεταξύ άλλων ΄΄πως η Δυτική Ελλάδα μπαίνει στο δρόμο της ανάπτυξης, της ενεργειακής επάρκειας και της ευημερίας΄΄.
Ο κ. Καστανιώτης τόνισε πως “Σε λίγο καιρό, το φυσικό αέριο θα θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη παροχή και για την Πάτρα και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας” ενω πρόσθεσε πως η κατάκτηση της ενεργειακής επάρκειας είναι όρος εθνικής επιβίωσης. Να σημειωθεί πως ο κ Καστανιώτης παρενέβη με skype καθώς βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη της Κυβέρνησης στο Βιετνάμ συνοδεύοντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.