ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα. Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει την πρώτη πολιτική εκδήλωση για τη νέα χρονιά, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στις 11:30 το πρωί στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της Β3 Νοτίου Τομέα Αθήνας Νίκος Δένδιας, ενώ θα ακολουθήσει η κοπή της πατροπαράδοτης πίτας.

Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης θα παρουσιάσει τον απολογισμό δράσεων και τους στόχους για την εκλογική χρονιά. Σε λίγους μήνες θα έχουμε μια εκλογική διαδικασία. Μία είναι η εκλογική διαδικασία, η πρώτη. Η άλλη απλώς θα επικυρώσει το αποτέλεσμα της πρώτης και θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία ισχυρή αυτοδυναμία.

  • «Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί κομμάτι της κουλτούρας και του πολιτισμού μας και σύμβολο αλτρουισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς αγάπης ». Με αυτό το μήνυμα η Διοικούσα επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας διοργανώνει για δεύτερη φορά μέσα στο χρόνο εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΠΓΝ Ρίου και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους να προσφέρουν μια φιάλη αίματος. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 στα γραφεία της οργάνωσης στην Πάτρα τις ώρες 9:30-14:30.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             

   ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ