Το Δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας αλλά και ο Πατραϊκός λαός για άλλη μία φορά έπεσαν θύμα παραπλάνησης των ανακριβειών και του ψέματος που κατασκεύασε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ Πετρόπουλος.
Σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης σπιράλ, Π. Ψωμά ο κ. Πετρόπουλος απάντησε: “είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με την κ. Σακοράφα περιμένουμε αυτές τις μέρες να έρθει το σύμφωνο συνεργασίας που έχει έρθει από το ΣΕΓΑ, το διορθώσαμε πήγε πάνω και θα το στείλουν . Επικαλέστηκε δε και την επικοινωνία του Δημάρχου που δεν αρνήθηκε αλλά κούνησε καταφατικά το κεφάλι (παραθέτουμε το απόσπασμα από τη σχετική συνεδρίαση:https://youtu.be/P69s9EK4CbU.
Το σύμφωνο συνεργασίας αναφέρθηκε ότι προβλέπει σειρά εκδηλώσεων του ΣΕΓΑΣ με το Δήμο της Πάτρας.
Το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ κ. Πέτρος Μαντάς επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κ. Κεντέρη ο οποίος είχε άγνοια.
Άγνοια δήλωσε και σε επίπεδο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου.
Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ η Πρόεδρος κ. Σακοράφα διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν από τον Αντιδήμαρχο κ.Πετρόπουλο.
Οι μεθοδεύσεις της Δημοτικής αρχής Πελετίδη άλλη μία φορά υποβαθμίζουν την πόλη και δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας.
Έτσι αντιλαμβάνονται το θεσμικό τους ρόλο ο αντιδήμαρχος με το Δήμαρχο, με ψευδεπίγραφες δηλώσεις να εξαπατούν τους δημοτικούς συμβούλους;
Ποια εμπιστοσύνη μπορούν να έχουν οι δημότες;
Με ποια σοβαρότητα θα τους αντιμετωπίσουν οι θεσμικοί φορείς;
Καλούμε τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις άμεσα προκειμένου να διευκρινιστεί το θέμα.
Η παραπλάνηση, παραπληροφόρηση του Δημοτικού συμβουλίου από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο δεν “τερμάτισε”…Ακυρώθηκε από Κεντέρη, Σακοράφα κατά την εκκίνηση!