Η Ώρα Πατρών στήριξε και συμμετείχε δυναμικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις και  τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το έγκλημα των Τεμπών.

Μέσα από πρόσφατο δελτίο τύπου  αναδείξαμε εκ νέου τα προβλήματα που είχαμε εντοπίσει στη γραμμή Κιάτο-Αίγιο αλλά και στον προαστιακό Ρίο- Καμίνια- Κάτω Αχαΐα.
Είναι χρέος και καθήκον μας όχι μόνο να συμπαρασταθούμε σε όλους αυτούς που τόσο άδικα χάθηκαν, αλλά να διατηρήσουμε νωπή την μνήμη όλων αυτών των νέων ανθρώπων που χάθηκαν εξαιτίας των εγκληματικών παραλείψεων του κράτους και των κυβερνώντων .
Είναι η Ώρα να τονίσουμε ότι η ασφάλειά μας, βρίσκεται πάνω από κάθε είδους συμφέροντα και οικονομικά κόστη.
Να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο, ασφαλές και αξιοπρεπές.
Δυστυχώς το καμπανάκι κινδύνου από τις καταγγελίες των εργαζομένων υποτιμήθηκε, λοιδορήθηκε έχοντας ακόμα και κατηγορηθεί ότι εξυπηρετούν σκοπιμότητες ή ότι έλεγαν ψέματα.
Ήρθε η ώρα να χυθεί άπλετο φως και να αποδοθούν ευθύνες. Προσπάθειες συμψηφισμών, διάχυση ή αποποίηση της ευθύνης είναι απόπειρα συγκάλυψης.
Η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί αμερόληπτα στο καθήκον της χωρίς παροτρύνσεις και οδηγίες…
Παράλληλα θα πρέπει όλοι μας να συνεισφέρουμε για ένα ήρεμο πολιτισμένο πολιτικό κλίμα. Οι τραμπουκικές επιθέσεις εναντίον πολιτικών, οι προπηλακισμοί, οι χειροδικίες αποτελούν άθλια σχέδια σκοτεινών κύκλων. Απαντάμε με άπλετη Δημοκρατία.
Η πόλη μας έχει ζήσει στο παρελθόν παρόμοια ανησυχητικά και επικίνδυνα γεγονότα, τα έχει πληρώσει με αίμα .
Η παράταξή μας κάλεσε τις προηγούμενες μέρες τη Δημοτική Αρχή, να φέρει το θέμα του τρένου προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δυστυχώς στην πρόσκληση πού απέστειλε για το Δημοτικό Συμβούλιο τις 20/3 το θέμα δεν περιλαμβάνεται προς συζήτηση.
Καλούμε τη Δημοτική Αρχή Πελετίδη, τη Δημοτική Αρχή Ισαποστάκηδων, να φέρει το θέμα προ ημερήσιας διάταξης.