Φυσικά δεν περιμέναμε από τη δημοτική αρχή να απαντήσει επί του συγκεκριμένου που κατηγορείται για φωτογραφικές προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο.
Με αοριστίες ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην εμπεριστατωμένη καταγγελία μας. Αλλά δεν καταγγέλλεται και δεν κατηγορείται μόνο από μας αλλά και από καλλιτέχνες εγνωσμένης αξίας.
Επικαλείται το νομικό καθεστώς και χρησιμοποιεί ως επιχείρημα ότι εγκρίνεται από την Αποκεντρωμένη, για άλλη μια φορά χρησιμοποιεί κατά το δοκούν την Αποκεντρωμένη και τους νόμους. Γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ καταγγέλλουν τις διαδικασίες αυτές ανά την Ελλάδα και εδώ της Αγιοποιούν;
Για άλλη μία φορά είστε δίγλωσσοι και υποκριτές. Στις απόλυτα τεκμηριωμένες καταγγελίες μας, ο Δήμος απάντησε με παροιμίες και τσιτάτα, ενώ κρύβεται πίσω από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για πράγματα τα οποία αποτελούν σαφή καταστρατήγηση του Συντάγματος, όπως αποκλεισμός από Δημόσιο Οργανισμό με κριτήριο το φύλο και το είδος της φωνής του υποψηφίου. Φυσικά νόμιμο είναι να έχεις διαφορετικά τυπικά προσόντα για τον καθηγητή της τρομπέτας…. από ό,τι τα υπόλοιπα όργανα, αλλά δεν το κάνει ηθικό.
Το ύφος της ανακοίνωσης δε, δείχνει και τον πανικό στον οποίον βρίσκονται. Θα περιμένουμε να ανακοινωθούν τα ονόματα των επιτυχόντων και θα επανέλθουμε.”