Ανερυθρίαστα με δελτίο της επιχειρεί η Λαϊκή Συσπείρωση μέσω του Πολιτιστικού Οργανισμού να υπεκφύγει στις καταγγελίες για τη διαδικασία στις προσλήψεις καθηγητών στο Δημοτικό Ωδείο.
Παραπλανητικά παρουσιάζει ότι ήταν “ομόφωνη” η απόφαση προσπαθώντας να δημιουργήσει την εντύπωση ότι όλες οι παρατάξεις ψήφισαν “υπέρ”…
“Υπέρ” των προσλήψεων με τους αδιαφανείς όρους ψήφισε μόνο η Λαϊκή συσπείρωση και ως συνήθως η παράταξη του κ. Πατούχα…
Η Ώρα Πατρών απείχε από την διαδικασία ψηφοφορίας, ενώ οι άλλες τέσσερις παρατάξεις δεν συμμετείχαν καν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου.
Το “ομόφωνα” παραπέμπει σε ψήφους της Λαϊκή Συσπείρωσης…
Δεν απαντά τεχνηέντως όμως στην ουσία η κ. Γεροπαναγιώτη και η Λαϊκή Συσπείρωση αλλά και εάν συμφωνούν με το μπούλινγκ που έκανε το μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Ανδρέας Μάζης, όταν προκλητικά αναφέρεται σε άρθρο του ότι “έκανε κριτική για τις προσλήψεις ο “ψευδό κιθαρίστας, που παρουσιάζει δυσχέρεια στο Σ””.
Θα είχε ενδιαφέρον ο Πολιτιστικός Οργανισμός και η πρόεδρος του κ. Γεροπαναγιώτη να απαντήσουν επί της ουσίας και να ενημερώσουν αν τελικά συμφωνούν με την αναπαραγωγή κοινωνικών προκαταλήψεων, στερεοτύπων και συντηρητισμού. Πώς αποδέχονται στην παράταξη τους και συναποφασίζουν με μέλος που προσβάλλει και υποτιμά συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα;
Αποδοκιμάζουν ή όχι τον κ. Μάζη; Για ποιον Πολιτισμό τελικά μας ομιλούν;