Από την Παρασκευή 13 /9/2019 έχουν ήδη οριστεί τα μέλη που θα αποτελούν στο εξής το διοικητικό συμβούλιο του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων.
Ειδικότερα, σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του δημάρχου κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου που εκπροσωπούσε τον δήμο,του κ. Φωκίωνα Ζαίμη που εκπροσωπούσε την Περιφέρεια, του κ. Δημητρίου Χουλιάρα που εκπροσωπούσε την ΠΕ δυτικής Ελλάδας ο κ. Λαζουράς κατέθεσε τις παραιτήσεις όλων των προηγούμενων μελών και ορίστηκε το νέο 7 μελές συμβούλιο το οποίο είναι το εξής:

Αθανάσιος Παπαδόπουλος
Σφαραγγούλιας Νικόλαος
Τσενές Γεώργιος
Πόλκας Κωνσταντίνος
Βαζαίος Ευθύμιος
Ζέτος Κωνσταντίνος
Μπαρλογιάννης Δημήτριος

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί και νέα γενική συνέλευση για να θεσμοθετηθούν τα αναπληρωματικά μέλη καθώς και μη εκτελεστικά μέλη τα οποία θα συμμετέχουν με αρμοδιότητες αλλά δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου.
Από το παραπάνω Δ.Σ ξεχωρίζουν δύο πρόσωπα που αναμένεται να έχουν ρόλο κλειδί για την υλοποίηση των έργων των 20.000.000 καθώς η υπόθεση αυτή έχει μέχρι σήμερα δυστυχώς παραμείνει βαλτωμένη από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Τα πρόσωπα αυτά είναι οι κύριοι Ευθύμιος Βαζαίος και Κωνσταντίνος Πόλκας. Η παρουσία τους εκεί, ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το χιονοδρομικό και με αυτά που περιμένει για την αναβάθμισή του είναι ελπιδοφόρα και σίγουρα αποτελεί μια ασφαλή επιλογή.

Καλή επιτυχία