Ο γλυκομίλητος και σημαντικός συμπατριώτης μας, για το Λειβάρζι και όχι μόνο, κ. Παναγιώτης Φράγκος δεν έχασε την ευκαιρία και λειτούργησε προσθετικά στην εθιμοτυπική εκδήλωση κοπής πίτας που έκανε ο σύλλογός του !!

Πάντα προσεκτικός στις παρεμβάσεις του, στον λόγο του και στις επιλογές του,  ο πρόεδρος των Λειβαρζινών Αθήνας, συμπεριέλαβε στην εκδήλωση την βράβευση ενός ανθρώπου που χρόνια τώρα έχει δείξει χειροπιαστά το ενδιαφέρον του για την διατήρηση του πολιτισμού της περιοχής του.

Ο λόγος για τον πρόσφατα εκλεγέντα στην θέση του προέδρου της σημαντικότερης συλλογικότητας για τον Δήμο Καλαβρύτων, της ομοσπονδίας συλλόγων ‘’ Ο Αρχαίος Κλείτωρ”” κ. Σωκράτη Μούσιο.

Ο Σωκράτης Μούσιος μάλλον αποτελεί ένα καλό παράδειγμα αγνότητας και ανιδιοτέλειας. Όλοι περιμένουν απ΄αυτόν ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία και στον νέο του ρόλο, εκμεταλλευόμενος  την εμπειρία του, την αυτοπειθαρχία του, που πηγάζει από το επάγγελμα που άσκησε για πολλά χρόνια και φυσικά το αίσθημα δικαιοσύνης και την αγάπη του για τον τόπο.

Η συνύπαρξη και η συνεργασία  τέτοιων ανθρώπων, όπως αυτή των δυο προέδρων, είναι το ζητούμενο ώστε να δημιουργούνται ‘’σκαλοπάτια’’ πολιτιστικής και κοινωνικής ανόδου.