«έφυγε» από τη ζωή, στα 81 του χρόνια…ο συμπατριώτης μας Ιωάννης Βλαγκόπουλος (Σκουρόγιαννης)

Ο Ιωάννης Βλαγκόπουλος (Σκουρόγιαννης) γεννήθηκε το 1938 στο Παγκράτι Καλαβρύτων. Η οικογένεια του έφυγε το 1958 με καράβι για μια καλύτερη ζωή στην ξενιτιά. Παντρεύτηκε τη Νίκη το 1970 και απέκτησαν 2 κόρες – την Γιώτα και την Ντίνα.

Έτσι, με πολλή σκληρή δουλειά και προκοπή έχτιζαν τη νέα τους ζωή. Πάντα να θυμάται την πατρίδα, το χωριό, τους συμπατριώτες σε όλο το κόσμο.

Ο Γιάννης Βλαγκόπουλος ήταν ένας Άνθρωπος με πυγμή, και με το χαμόγελο μόνιμο στο πρόσωπο μαρτυρώντας την καλοσύνη και την ταπεινότητά του, με τον Θεό και την πίστη του πάντα να είναι καθοδηγεί του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί τη Τετάρτη 26/6/2019 και ώρα 12:00 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Παγκράτι

Η θλιβερή είδηση σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία στο Παγκράτι

Εκφράζουμε στους οικείους της τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Δείτε τον Τζών Βλάγγος να μιλά για την Αμερική του 1958 και του σήμερα…

Παγκράτι Καλαβρύτων
Ο Ιωάννης Βλάγκος – Βλαγκόπουλος ήταν πατέρας μου – έφυγε στις 23 Ιουνίου 2019. Δούλεψε σκληρά στα ξένα, 7 χρόνια χωρίς ρεπό σε κάποια φάση. Δεν τον άκουσα ποτέ να πει “κουράστηκα”. Ποτέ δεν ξέχασε ούτε την πατρίδα του, ούτε το χωριό του, ούτε τους ανθρώπους! Έμεινε απλός άνθρωπος και σε μάς τα παιδια και στα εγγόνια του μας έλεγε πάντα να είμαστε ταπεινοί, φιλάνθρωποι και να προσφέρουμε. Το αγαπημένο μου ήταν “όταν είσαι στο χωριό είσαι χωριάτισσα και όταν είσαι στο Χίλτον να είσαι αριστοκράτησα”. Με αυτές τις αρχές μεγάλωσα και είμαι ευγνώμων για τις χρυσές μου ρίζες και αξίες που μου έδωσαν οι γονείς μου.Γιώτα Βλάγκοπούλου / Penny Vlagos