Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή 28/11/2021 στα Καλάβρυτα, που διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο ΕΔΟ (Ομάδα Εκτός Δρόμου) στις 27-28 Νοεμβρίου τον 3ο και 4ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (και 2o για το Κύπελλο) Enduro Ελλάδος στα Καλάβρυτα. Οι αγώνες Εντούρο, είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Αλέξανδρου Ρήγα, απ’ την Κέρτεζη Καλαβρύτων, που έφυγε πριν από λίγες εβδομάδες απ’ τη ζωή.

Δείτε βίντεο:

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι σημερινοί αγώνες που διοργανώνουν οι Off Road Team, My Track, Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας και Red Fox Enduro στα Καλάβρυτα. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο κ. Ευθύμιος Τζόβολος.

18 χρόνια μετά από τον τελευταίο μεγαλειώδη αγώνα που έγινε στην πόλη των Καλαβρύτων, το ARTEMIS Enduro από την IRON Team, την χρυσή εποχή του enduro με τις πρώτες διοργανώσεις Αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ήρθε η ώρα για την επιστροφή στη δράση!
Στα χνάρια των διαδρομών του «Παγκοσμίου», το Off Road Team και το RED FOX Enduro School επιθυμούν να αναβιώσουν εκείνη την εποχή και να επανενεργοποιήσουν την περιοχή προς το αγαπημένο μας άθλημα!
Οι Ειδικές διαδρομές Cross Test & Enduro Test θα βρίσκονται πολύ κοντά στα Καλάβρυτα και θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε θεατές, ενώ η πόλη των Καλαβρύτων έχει ήδη ντυθεί στα γιορτινά της.