κ Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τοποθέτησης μου στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο και σε σχέση με την κοινά αποδεκτή σε αλλεπάλληλες συνεδριάσεις ηθική και ουσιαστική αποκατάσταση της συγκρότησης του ΔΣ του φορέα με την συμμετοχή ενός εκπροσώπου των Καστριών στο  ΔΣ της ΔΗΚΕΚ . Επειδή παρόλες τις δημόσιες τοποθετήσεις τόσο της  Δημοτικής Αρχής οσο και όλων των παρατάξεων ότι αυτή η αδικία σε βάρος του χωριού αναζητείται τρόπος να αποκατασταθεί δύο και πλέον χρόνια τώρα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα  !! Επειδή η παράταξή μας δεν μπορεί να μένει απαθής σε ένα τόσο σοβαρό θέμα απέναντι σε ένα χωριό όπου έχει στα σπλάχνα του αυτό το θαύμα της φύσης και επιπλέον ίδρυσε και ανέθρεψε την επιχείρηση που στην σημερινή της μορφή είναι ο αιμοδότης μια σειρά δράσεων για τον Δήμο μας !
Καταθέτουμε και εγγράφως της παραίτηση τόσο την δική μου ως τακτικό μέλος του ΔΣ της ΔΗΚΕΚ όσο και του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης μας  κ Κωνσταντίνου Παπασπυρόπουλου από την θέση του αναπληρωτή μου .
Παρακαλούμε κ Πρόεδρε να προχωρήσετε την διαδικασία αντικατάστασης μας και ανασυγκρότησης του ΔΣ της ΔΗΚΕΚ λαμβάνοντας υπόψιν τα προαναφερθέντα επί της ουσίας!  .
Σπύρος Θεοχάρης
Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων επικεφαλής ΑΝΑΣΑ
Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων