Ο Κώστας Ζουράρις και ο Ιάσονας Φωτήλας ήταν καλεσμένοι σήμερα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Ο Κώστας Ζουράρις έχασε τον έλεγχο σε δελτίο ειδήσεων μιλώντας για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και αποφάσεις της Νίκης Κεραμέως για την παιδεία και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχασε τη μπάλα και είπε τα μύρια όσα, χρησιμοποιώντας ακόμα και ύβρεις.

Ο Κώστας Ζουράρις ήταν καλεσμένος σήμερα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Κάποια στιγμή ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, μίλησε για τις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματός του και εκεί θέλησε να ασκήσει κριτική στη διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και άρχισε το παραλήρημα.

«Το μεγάλο σκάνδαλο επί 4ετίας Μητσοτάκη είναι οι απευθείας αναθέσεις, που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε χώρα-μπανανία. Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο για τα δικά μας παιδιά, μετέτρεψαν τη χώρα σε Cosa Nostra», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Ζουράρις.

Στη συνέχεια σε διευκρινιστική ερώτηση που του έθεσε η Μαρία Σαράφογλου, απάντησε: «Το πρόγραμμα θα το μάθετε από τις καφετζούδες και τις χαρτορίχτρες».

Εξοργίστηκε με την Μαρία Σαράφογλου
Σε επόμενη διευκρινιστική ερώτηση από τη Μαρία Σαράφογλου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, βγήκε εκτός ελέγχου και άρχισε να λέει στην παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων: «Μη με διακόπτετε. Σας υπενθυμίζω ότι είμαστε συνιδιοκτήτες στην τηλεόραση ως πολίτες εσείς κι εγώ. Κυρία μου, να μου κάνετε τη χάρη. Έχω 3 λεπτά για να μιλήσω».

Ο Κώστας Ζουράρις συνέχισε ακάθεκτος το παραλήρημα και άρχισε να… ξεφεύγει τελείως.

«Πρέπει επίσης να καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής, αυτό το τερατούργημα της Κεραμέως, που έστειλε τα παιδιά στα ιδιωτικά εμποροχρηματιστήρια… τα πλουσιόπαιδα, τα κ@λόπαιδα, αυτά που έχουν λεφτά», ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Ζουράρις, προκαλώντας την αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Αχαΐα, Ιάσονα Φωτήλα.

Απίστευτη ατάκα κατά Φωτήλα
«Μην προσβάλλετε την ελληνική κοινωνία, είστε και δάσκαλος. Είναι ελεεινό αυτό που είπατε και σας καλώ να το πάρετε πίσω», παρατήρησε σε υψηλούς τόνους ο κύριος Φωτήλας.

«Φωτήλα, εσένα θα πάρω πίσω», του απάντησε ο Κώστας Ζουράρις, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του και το παραλήρημά του.

Πηγή: pelop.gr