Ο Αχαιός βουλευτής ζητά την υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ

Ο Αχαιός βουλευτής Άγγελος Τσιγκρής, αναφορικά με το έργο της ανάπλασης και πεζοδρόμισης του εμπορικού κέντρου της Κλειτορίας, δήλωσε ότι πρέπει άμεσα να προβλεφθεί η υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ και η εγκατάσταση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Σύμφωνα με τον Αχαιό βουλευτή, η υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ, από τον ΔΕΔΔΗΕ, απαιτεί το ποσό των 38.553,52 ευρώ, που είναι απαραίτητο προκειμένου να αποκτήσει ολοκληρωμένο χαρακτήρα η παρέμβαση της ανάπλασης και πεζοδρόμισης του εμπορικού κέντρου της Κλειτορίας._

Ο Άγγελος Τσιγκρής δήλωσε ότι θα μεταφέρει το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας όπου και όπως πρέπει, προκειμένου να δοθεί άμεση λύση.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.