Ο Αχαιός βουλευτής ζήτησε τη δημιουργία δεύτερου Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πάτρα

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (7 έως 13 Νοεμβρίου):

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κατέθεσε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης, για την αύξηση της επιδότησης του ηλεκτρικού ρεύματος στα ελαιοτριβεία. (Αριθμός πρωτοκόλλου: 775 / 9.11.2022).

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής και καθηγητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας επανέφερε το αίτημά του για την ανάγκη δημιουργίας δεύτερου Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πάτρα, με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

https://www.youtube.com/watch?v=1GxuFYUt4AU