Άλλη μια παραίτηση από το δημοτικό σχήμα και παράλληλα “ρήγμα” στη δημοτική ομάδα Παναγόπουλου, υπεβλήθη σήμερα υπ’όψιν του δημάρχου, μετά την πρόσφατη παραίτηση Φιλιππάτου που δημοσιοποίησε σήμερα το πρωί ο filodimos.gr.

Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Προγραμματισμού, Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας Βασίλης Γ. Χριστόπουλος επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τον δήμαρχο στο γραφείο του, για να τον ενημερώσει γραπτά και προφορικά για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του αντιδημάρχου, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του τόσο για τον τρόπο διαχείρισης σημαντικών ζητημάτων και κυρίως της κρίσης με τα απορρίμματα αλλά και τονίζοντας την έλλειψη επαρκούς ενημέρωσης στη δημοτική ομάδα για τις τρέχουσες εξελίξεις, όπως και τη σοβαρή ρήξη της δημοτικής αρχής με τους δημότες για το εν λόγω θέμα. Ο κ. Χριστόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, αναφέρει πως η απόφασή του είναι αμετάκλητη.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως στα σκαριά υπάρχει ακόμα μία παραίτηση, η οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθεί μετά το Σαββατοκύριακο -και υπάρχει λόγος.

www.filodimos.gr