Σύλληψη άνδρα για διάπραξη κλοπής, βίας κατά δικαστικών υπαλλήλων, πρόκληση σωματικής βλάβης αντιποίηση και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Συνελήφθη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών με την συνδρομή αστυνομικών του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, ο κάτοχος του οποίου το είχε αφήσει ανασφάλιστο και με το κλειδί στην μίζα.

Ο κατηγορούμενος κατά την διαφυγή του υπέδειξε στον κάτοχο του οχήματος υφασμάτινο σήμα με το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ στη συνέχεια αφού οδήγησε για λίγο και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο αφαίρεσε το κλειδί και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν με την συνδρομή αστυνομικών του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, τον κατηγορούμενο, ο οποίος αντιστάθηκε στους αστυνομικούς ασκώντας βίας με τα άκρα του.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν το κλειδί του αυτοκινήτου και ένα μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: pelop.gr