Ακολούθησε και συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστο Μπούρα.

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης με αφορμή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εφαρμόζεται με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Τον κ. Καρβέλη και τη Συντονίστρια του Προγράμματος συνεργάτιδα της 6ης ΥΠΕ Μαρία Αδαμοπούλου, υποδέχθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Φουσέκης Καθηγητής και Πρόεδρος του τμήματος Φυσικοθεραπείας Πανεπιστημίου Πατρών, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του προγράμματος.
Ο κ. Καρβέλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καθηγητές του Τμήματος, να ξεναγηθεί στους χώρους των μαθημάτων και των εργαστηρίων, αλλά και να μιλήσει στους ίδιους τους φοιτητές, αναφέροντας τα οφέλη που προκύπτουν από τη συνεργασία της 6ης ΥΠΕ και του Πανεπιστημίου Πατρών σε ότι αφορά την πρακτική τους εξάσκηση και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστο Μπούρα, ο οποίος συνεχάρη τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την πρωτοβουλία που αφορούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα και δήλωσε συμπαραστάτης σε όλα τα βήματα, τα οποία όπως είπε αναβαθμίζουν το Πανεπιστήμιο Πατρών.
“Με την άψογη συνεργασία του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και τη αμέριστη συμπαράσταση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου τα οφέλη είναι σημαντικά, καθώς αποκτάτε αντικείμενο πρακτικής εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και ενδεχομένως καλύτερη επαγγελματική απορρόφηση όταν με το καλό αποφοιτήσετε από τη σχολή σας”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης στους σπουδαστές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας.