«Ως μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑΤΡΑΣ, προσπαθούμε με τις δράσεις μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, διοργανώνοντας σήμερα μια εθελοντική αιμοδοσία στον προαύλιο χώρο των ΑΘΕ» αναφέρει η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Πάτρας αναφέρει για τη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Πανεπιστήμιο Πατρών από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑΤΡΑΣ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 19η εθελοντική αιμοδοσία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑΤΡΑΣ με τίτλο ’’ΔΏΣΕ ΑΙΜΑ,ΔΏΣΕ ΖΩΗ’’. Εθελοντές αιμοδότες συμμετείχαν στην πρωτοβουλία για την υποστήριξη της τράπεζας αίματος της οργάνωσης μας. Η δράση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή την Τρίτη 29Νοεμβρίου στον προαύλιο χώρο των ΑΘΕ.
Το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ.Λίγα μόλις λεπτά,που σχεδόν όλοι μπορούμε να διαθέσουμε,αρκούν για να σωθεί μια ζωή.
Πολλές φορές κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών που πραγματοποιούμε τη συγκεκριμένη δράση,μας δόθηκε η ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πόσο αναγκαία είναι η ύπαρξη της Τράπεζας Αίματος για όλους μας,καθώς οποίαδηποτε στιγμή χρειάστηκε κάποιος συνάνθρωπος μας αίμα,καταφέραμε άμεσα να καλύψουμε τις ανάγκες του.
Έτσι λοιπόν, εμείς, ως μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑΤΡΑΣ, προσπαθούμε με τις δράσεις μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, διοργανώνοντας σήμερα μια εθελοντική αιμοδοσία στον προαύλιο χώρο των ΑΘΕ.
Στον ίδιο χώρο, όπου πριν λίγο καιρό ορισμένοι ήθελαν να μας διώξουν και να φιμώσουν την φωνή του κάθε φοιτητή.
Εμείς, όμως, απαντάμε με την ύψιστη κοινωνική πράξη!
Κίνδερλης Δημήτρης